неділю, 30 листопада 2014 р.

Обласна інструктивно-методична нарада координаторів конкурсу "Кенгуру". Координатори отримали завдання для проведення конкурсу 5 грудня 2014 року.

27 листопада 2014 року на базі міського методичного кабінету міста Полтави Полтавським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти ім.М.В.Остроградського було проведено інструктивно-методичну нараду для методистів районних (міських) методичних кабінетів та координаторів конкурсу "Кенгуру".
З питанням організації роботи з обдарованими дітьми виступила методист ПОІППО Гарус Інеса Борисівна. Зокрема вона наголосила на особливостях проведення ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики в 2014-2015 н.р.
З досвідом використання програми "MyTestX" для підготовки тестових завдань для учнів, розвитку математичних здібностей школярів поділився учитель математики та інформатики, директор Новокочубеївської ЗОШ І-ІІІ ст. Чутівського району Петренко Юрій Васильович.
Питання організації та проведення конкурсу "Кенгуру" в області у 2014-2015 н.р. висвітлила регіональний координатор конкурсу Семено Лідія Дмитрівна.
Методисти Кременчуцького РМК Вишневська Поліна Іванівна та Полтавського РМК Бовсунівська Вікторія Іванівна розповіли присутнім  про участь у Всеукраїнських семінарах обласних, районних та шкільних координаторів конкурсу "Кенгуру", які відбулись в липні (м.Яремче) та серпні (с.Яблуниця) цього року.
По закінченню наради координатори отримали пакети із завданнями для проведення І (Всеукраїнського) етапу математичного конкурсу "Кенгуру", який відбудеться 5 грудня.
Після плідної роботи учасники інструктивно-методичної наради мали можливість здійснити екскурсію по м.Полтаві, відвідати Полтавський Хрестовоздвиженський монастир.
Світлини з ІМН та екскурсії:





суботу, 22 листопада 2014 р.

Готуємось до конкурсу і відпочиваємо

Готуємось до конкурсу "Кенгуру".
Для відпочинку виберемо цікаве виконання панно в техніці "квілінг" - картина "Горобина"