пʼятницю, 25 вересня 2015 р.

Про районний етап обласних ХІХ математичних змагань імені М.В.Остроградського

25 вересня 2015 року на базі Піщанської гімназії Кременчуцького району відбувся районний етап обласних ХІХ математичних змагань імені М.В.Остроградського.
Захід відбувся на виконання наказу Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА від 15.06.2015 №248 «Про проведення обласних ХІХ математичних змагань імені М.В.Остроградського у 2015 році». 

вівторок, 8 вересня 2015 р.

Долучаймося до Всеукраїнської акції зі збору пластикових кришечок-закруток для протезування воїнів АТО!

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Кременчуцької районної державної адміністрації просить учнівські, педагогічні колективи та всіх небайдужих долучитися до Всеукраїнської акції зі збору пластикових  кришечок-закруток для протезування воїнів АТО.
Кришки приймають в кіосках "Приватної газети" та в приймальні газети за адресою: місто Кременчук, вулиця Шевченка, 50-а.


пʼятницю, 4 вересня 2015 р.

Кращі з учасників конкурсу "Кенгуру" від Полтавської області відпочили у Карпатах

  100 4204З 12 по 21 серпня 2015 р. працював Всеукраїнський літній навчально-оздоровчий табір для учнів, що показали кращі результати у Міжнародному математичному конкурсі «Кенгуру» у 2014-2015 н.р..
  Табір організовано на базі комплексу «Горгани» у с. Яблуниця Івано-Франківської області.
  Полтавщину представляли: учень 10 класу Лохвицької гімназії №1 Лохвицького району Волторніст Олександр, Миргородської спеціалізованої школи №5 Залєсний Олександр, Друголиманської ЗОШ Решетилівського району Калініченко Ілона, Полтавської гімназії №17 Черняк Максим. Керівник команди – вчитель математики, директор Лохвицької гімназії №1 Лохвицького району Лисенко Наталія Іванівна.

  100 3809Протягом 10 днів учні мали змогу навчатися в літній математичній школі, взяти участь у літньому турі конкурсу «Кенгуру», заочній математичній олімпіаді, позмагатися в «Що? Де? Коли?», математичній каруселі, розборі олімпіадних задач та задач конкурсу «Кенгуру».
  Крім занять математикою учні пройшли стежками легендарного опришка О.Довбуша, відвідали гору Маковицю (найвища вершина околиць Яремчі), побували на екскурсії в Яремчі, в Закарпатті, в Географічному центрі Європи, в Солотвино, де купалися в «мертвому морі Закарпаття».
  Надзвичайно цікавою була екскурсія до гірсько-лижного курорту Буковель. Мандрівки на полонини, в гори, спортивні заняття на тенісному корті, баскетбольному майданчику, гра в шахи, більярд – все це принесло учням масу задоволення.
  Багато цікавого повезли юні математики з собою, головне – відпочили, знайшли багато друзів з різних куточків України.

Матеріал запозичено на сайті http://www.poltav-oblosvita.gov.ua/637-kunguru-v-yaremchi.html

МІКСІКЕ - конкурс з усного рахунку

Для підготовки до наступного етапу конкурсу "Кенгуру" можна встигнути вз-яти участь в інших конкурсах. МІКСІКЕ - це дуже цікаво. Потрібна реєстрація школи. Завдання на сайті

http://lviv.miksike.net/