середу, 22 січня 2014 р.

Організація проведення конкурсу «Кенгуру» в Омельницькому навчально-виховному комплексі


У Омельницькому НВК учні вже майже десять років є учасниками конкурсу «Кенгуру». 
За останні роки зросла активність учнів щодо участі у даному конкурсі. Найбільш активними  є учні початкової та середньої ланки. 





Шкільними координаторами є вчителі математики Мирошниченко Лідія Дмитрівна та Кушко Тетяна Анатоліївна, а також вчителі початкових класів.
 Інтерес до навчання вчителі здійснюють шляхом залучення учнів до участі в позакласній роботі з математики та участі в інтелектуальних конкурсах „Золотий ключик” та „Кенгуру”.
 З 2008 року  шкільними координаторами цього Міжнародного математичного конкурсу залучено до участі 163 учасника. 
У 2012 році роботу шкільного координатора Кушко Т.А. було відзначено подякою відділу освіти, сім’ї і молоді та спорту Кременчуцької РДА.
Більшість учнів щороку показують високий та добрий результат.
            У ході підготовки до участі у конкурсі та до предметної олімпіади з математики вчителі використовують завдання, розміщені в Інформаційних вісниках за попередні роки. Щорічно в рамках тижня математики проводиться популяризація даного конкурсу. 

Учні-старшокласники презентують даний конкурс для молодших школярів, випускають інформаційні вісники, проводять конкурси розв’язування логічних, нестандартних задач.

            Сертифікати, інформаційні вісники, подарунки обов’язково вручаються дітям на загальношкільних святкових «Лінійках», що також є популяризацією даного конкурсу. Учні, які зайняли призові місця на районній олімпіаді з математики, не сплачують добровільний благочинний внесок (за рахунок коштів, які залишаються на організаційні витрати). 

Немає коментарів:

Дописати коментар