четвер, 6 березня 2014 р.

ЧОГО НЕ ВЧАТЬ У ШКОЛІ

Білл Гейтс нагадує прості ПРАВИЛА:

Правило 1: Життя несправедливе – звикніть до цього!

Правило 2: Світові байдуже до вашої самооцінки. Життя вимагатиме від вас закінчити справу до того, як ви відчуєте себе впевнено.

Правило 3: Ви не одержуватимете 60 000$ у рік одразу після закінчення школи. Ви не станете віце-президентом компанії із супутниковим телефоном у машині, перш ніж ви заробите на них.

Правило 4: Ви вважаєте, що вчитель занадто вимогливий? Зачекайте, коли станете начальником ви!

Правило 5: Подавати гамбургери не нижче вашої гідності. Ваші дідусі й бабусі використовували інше слово для роздачі котлет – вони називали це великою можливістю.


Правило 6: Якщо ви сіли в калюжу, це не провина ваших батьків, не рюмсайте, навчайтеся на помилках.

Правило 7: До вашого народження ваші батьки не були такими занудами, як зараз. Вони стали ними, оплачуючи ваші рахунки, перучи ваш одяг і вислуховуючи ваші міркування про себе про себе улюбленого. Тому перш ніж почнете рятувати світ від покоління своїх батьків, вичистіть вбиральню у власній квартирі.

Правило 8: Ваша школа, можливо, і покінчила з розподілом на лідерів і невдах, але життя – ні. У деяких школах не ставлять поганих оцінок і дають вам стільки спроб, скільки вам потрібно для правильної відповіді. Це не має нічого спільного з реальним життям.

Правило 9: Життя не поділене на семестри. У вас не буде літніх канікул, і знайдеться небагато роботодавців, які зацікавлені в тому, щоб ви знайшли себе. Шукайте власним коштом!

Правило 10: Телебачення – це не реальне життя. Насправді людям зазвичай доводиться ходити на роботу, а не сидіти за столикому кав’ярні.

Правило 11: Будьте ввічливими із зубрилами й ботанами. Можливо, що незабаром ви будете працювати на когось із них.


Немає коментарів:

Дописати коментар