пʼятницю, 4 вересня 2015 р.

Кращі з учасників конкурсу "Кенгуру" від Полтавської області відпочили у Карпатах

  100 4204З 12 по 21 серпня 2015 р. працював Всеукраїнський літній навчально-оздоровчий табір для учнів, що показали кращі результати у Міжнародному математичному конкурсі «Кенгуру» у 2014-2015 н.р..
  Табір організовано на базі комплексу «Горгани» у с. Яблуниця Івано-Франківської області.
  Полтавщину представляли: учень 10 класу Лохвицької гімназії №1 Лохвицького району Волторніст Олександр, Миргородської спеціалізованої школи №5 Залєсний Олександр, Друголиманської ЗОШ Решетилівського району Калініченко Ілона, Полтавської гімназії №17 Черняк Максим. Керівник команди – вчитель математики, директор Лохвицької гімназії №1 Лохвицького району Лисенко Наталія Іванівна.

  100 3809Протягом 10 днів учні мали змогу навчатися в літній математичній школі, взяти участь у літньому турі конкурсу «Кенгуру», заочній математичній олімпіаді, позмагатися в «Що? Де? Коли?», математичній каруселі, розборі олімпіадних задач та задач конкурсу «Кенгуру».
  Крім занять математикою учні пройшли стежками легендарного опришка О.Довбуша, відвідали гору Маковицю (найвища вершина околиць Яремчі), побували на екскурсії в Яремчі, в Закарпатті, в Географічному центрі Європи, в Солотвино, де купалися в «мертвому морі Закарпаття».
  Надзвичайно цікавою була екскурсія до гірсько-лижного курорту Буковель. Мандрівки на полонини, в гори, спортивні заняття на тенісному корті, баскетбольному майданчику, гра в шахи, більярд – все це принесло учням масу задоволення.
  Багато цікавого повезли юні математики з собою, головне – відпочили, знайшли багато друзів з різних куточків України.

Матеріал запозичено на сайті http://www.poltav-oblosvita.gov.ua/637-kunguru-v-yaremchi.html

Немає коментарів:

Дописати коментар