неділю, 31 серпня 2014 р.

Успішні вчителі - успішні учні


     Попередній пост розповів про випускника Піщанської гімназії Лавріненка Олега, яким пишається школа і який успішно навчається в Київському політехнічному інституті.

     А сьогодні мова про його вчителя математики - учителя вищої кваліфікаційної категорії, "Учителя методиста" Піщанської гімназії Кременчуцького району Коваль Людмилу Олександрівну. Вона навчала і навчає багатьох таких учнів, як Олег. Любов до математики прищеплює учням і завдяки такому чудовому математичному конкурсу, як "Кенгуру".
     Людмила Олександрівна - одна із кращих шкільних координаторів конкурсу.Охоплення учнів участю в конкурсі в гімназії наближається до 70% - це кращий показник в районі.
    У цьому році успішного координатора Коваль Л.О. у складі полтавської делегації  було запрошено на Всеукраїнський семінар вчителів математики, шкільних координаторів математичного конкурсу "Кенгуру", який проходив з 17.08.2014 року по 25.08.2014 року. у  смт Яблуниця Яремчанського району Іванофранківської області.






Звіт учителя про участь у семінарі:

Взяла участь у семінарі вчителів математики, шкільних координаторів конкурсу "Кенгуру" у смт Яблуниця з 17.08 по 25.08.2014.

     План семінару:
1.  Підсумки конкурсу "Кенгуру" за 2013-2014 н.р. - Дробосевич М.С.
2.  Теорія чисел - Дробосевич О.М. (викладач фізико-математичного ліцею при Львівському національному університеті).
3.  Робота з обдарованними учнями - Кокоруза В.І. (учасник організаційного комітету Всеукраїнських олімпіад).
4.  Методика проведення математичних боїв, усних олімпіад, онлайн-карусель, математичних вікторин, математичних турнірів, онлайн-олімпіад  - Цар С.А. (викладач фізико-математичного ліцею при Львівському національному університеті).
5. Розв'язування олімпіадних задач.

    Крім семінарів відвідали місцеву Яблунівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, побували на горі Говерлі, в м. Яремчі, м. Рахові та на солоних озерах Солотвино в Закарпатті. У вільний час захоплювалися краєвидами Карпат.


Полтавська делегація вчителів на семінарі
Семінар
На Говерлі
Милуємося краєвидами Карпат
Полтавчани в Буковелі

Найвища точка України

Географічний Центр Європи

З організаторами конкурсу

Учасники семінару




Немає коментарів:

Дописати коментар