четвер, 28 серпня 2014 р.

Успішні учасники конкурсу - успішні студенти

Випускники шкіл - наші юні математики, учасники конкурсу "Кенгуру", успішно складають зовнішнє незалежне оцінювання, вступають у престижні вітчизняні та європейські вузи і успішно в них навчаються.

Про одного з таких випускників - Лавріненка Олега (учасника літнього математичного табору в Лівадії у 2006 р.) з гордістю розповідає директор Піщанської гімназії Ткаченко Вадим Іванович:




Лавріненко Олег, студент Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут», наш медаліст і «манівець».
 Ось як про нього пише студентська газета:
«Щасливим на події став для шестикурсника ІТС Олега Лавріненка 2013 рік. Він не тільки став стипендіатом Президента України, але й був обраний «Студентом року – 2013» Інституту телекомунікаційних систем. 
Навчається Олег на кафедрі телекомунікацій, завідувачем якої є академік НАН України Михайло Юхимович Ільченко.
Олег має чималий досвід участі у міжнародних конференціях, є співавтором декількох тез і наукової статті, бере участь та займає призові місця на Всеукраїнських олімпіадах.
Його досягнення обумовлені роботою в науковій групі професора Є.А.Якорнова, під керівництвом якого він пише магістерську дисертацію.
Вигравши стипендію Георгіуса Агріколи, один семестр (з 01.10.2013 по 01.04.2014) за програмою обміну Олег навчався в Технічному університеті Дрездена».
Крім зразкового навчання, він бере активну участь у студентському самоврядуванні: був зразковим старостою групи з 1-го курсу, починаючи з 2-го курсу входив до складу наукового відділу Студенської ради ІТС та Студентської ради КПІ, організовував різні молодіжні заходи. У вільний час любить побігати в футбол, покататися на роликах.
ІТС пишається таким студентом!

Немає коментарів:

Дописати коментар