пʼятницю, 15 серпня 2014 р.

ХІУ Всеукраїнський семінар обласних координаторів Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру»

З метою підготовки до нових математичних конкурсів та олімпіад в липні місяці відбувся ХІУ Всеукраїнський семінар обласних координаторів Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру».
Цього разу організатори конкурсів зібрались серед мальовничих Карпат у чарівному місті Яремче. Надзвичайно красиві краєвиди та свіже гірське повітря сприяли успішній роботі освітян.
Відкрив семінар  Мар’ян Добосевич – директор Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при Національному університеті імені Івана Франка .


Із «Звітом керівника проекту “Міжнародний конкурс “Кенгуру” в Україні» перед присутніми виступив Андрій Добосевич – координатор Міжнародного математичного конкурсу “Кенгуру” в Україні, учитель математики Львівського фізико-математичного ліцею.

Обласні координатори тримали звіт про проведення конкурсу в регіонах.
Учасники семінару взяли участь у пленарному засіданні, на якому доповідали  Роман Кокорузь – викладач Львівського фізико-математичного ліцею та В’ячеслав  Ясінський – доцент Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, заслужений учитель України, а також обговорили питанння по організації та проведенню конкурсу в регіонах у 2014 – 2015 н.р.



Під час роботи в групах обласні координатори опрацювали задачі, подані до оргкомітету, які будуть запропоновані школярам у наступних конкурсах.

У вільний від роботи час учасники семінару мали можливість ознайомитись з містом Яремче та його околицями, з народними промислами, здійснили традиційний похід на Говерлу, відвідали інші цікаві місця Карпат, а також побували в Географічному Центрі Європи, що на Закарпатті.

Повертаючись додому захопили із собою безліч цікавих вражень від почутого і побаченого та цілу скарбницю безцінного досвіду, яким встигли обмінятись з колегами.





Немає коментарів:

Дописати коментар